Työreissut

Kuinka selvitään työreissussa? Tämä kysymys tuli eteeni heti alkuviikosta, kun kirmasin reissuun. Olen tottunut siihen, että mukaan tarvitsee puhelimen (ja Twitterin suurkuluttajalle pari vara-akkua), läppärin ja yöpaidan. Nyt olikin suunnitteluoperaatio hieman erilainen Superdieetin vuoksi!

Coffee-is-always-first

Superdieettiin kuulluu ns tankkauspäivä. En pitänyt sitä viikonloppuna, vaan aion ajoittaa sen reissuni yhdelle päivälle, jolloin tiedän etten selviä illallisesta raejuustolla – enkä haluaisikaan.

Lentäessä on paha kuskata mukanaan rahkoja ja mehukeittoja, joten eilisen selvisin näin:

AAMUPALA: Kotona normaalisti rahka, mehukeitto, lesitiini cocktail. Aamulennon (6.00) jälkeen vedin vielä Valion raejuustoa+hedelmiä ja pähkinöitä setin. Todella hyvää ja piti nälän poissa lounaaseen!

http://www.valio.fi/tuotteet/juustot/valio-raejuusto-hedelmia-ja-siemenia/#150-g-pikari
http://www.valio.fi/tuotteet/juustot/valio-raejuusto-hedelmia-ja-siemenia/#150-g-pikari

LOUNAS: Noutopöydästä salaattia ja kananrintaa, skippasin riisit, kastikkeet ja muut höysteet

VÄLIPALA: Proteiinipatukka, joita tungin laukkuni täyteen lähtiessäni

leader-so-lo-carb-laktoositon_orig

PÄIVÄLLINEN: No tässä tuli ongelmia! En voinut vaikuttaa päivällisen paikkaan, joten ruokalistalta kylmät tapakset olivat ainoa järkevä vaihtoehto. Jätin salamit syömättä ja natustelin kurkut, artisokat, oliivit ja osan juustoja. Tiedetään, tiedetään, ei mennyt niinkuin Strömsössä, mutta vaihtoehtoja ei todella ollut. 😀

Päivä ei siis ollut ihan nappisuoritus, mutta olosuhteisiin nähden oikein hyvä. Tänään ehdin jo lähikauppaankin, joten ruokavalio on helpompi pitää. Eilen tuli kuitenkin rutkasti askeleita, kuten aina reissussa – jes!

Mukavaa viikkoa!

Jätä kommentti