Kiusauksia!

Apua, mikä työpäivä! Kyllä taas tuli todistettua, että kannattaa suunnitella ja valmistaa ruuat etukäteen!

Kävin nimittäin tällaisessa paikassa työn puolesta tänään viettämässä aikaa….

20150120_111553

 

Nälkäisenä onnistuin kuitenkin vastustamaan kiusausta, kun tiesin että toimistolla jääkaapissa odottaa mausteinen jauheliha, rapsakka salaatti ja raejuustopurkki. Jotain on siis tapahtunut mentaalipuolellakin – vastustin kiusauksia.

Jäin kuitenkin iltapäiväksi miettimään sitä, miten hankaliin tilanteisiin voi joutua Superdieetillä. Sukulaisten kahvipöydässä vielä voi perustella herkkujen välttelyään, mutta asiakkaan edessä se on paljon hankalampaa. Etenkin, kun asiakas on hyvin ylpeä tuotteistaan (syystäkin) ja haluaisi niitä tarjota!

Huomaan myös jättäytyväni pois muista ”hauskoista tapahtumista”, kuten ystävien kanssa päivällisestä ravintolassa tai suunnittelevani tapaamisiani muiden, kuin lounastapaamisten ympärille. Ehkä tässäkin on löydettävä Superdieetin jälkeen hyvä tasapaino: on sallittava herkuttelu järkevässä mittakaavassa sosiaalisten suhteiden ylläpitämisen ohella. Ruoka ja ruokailu on kuitenkin kulttuurisesti yhdistävä tekijä ja mukava ajanviettotapa ystävien kanssa. Paljon muutakin tekemistä voi toki keksiä!

20150120_111615

Totuus kuitenkin on, että päivittäisellä iltapäiväkahvin kanssa nautitulla munkilla ja viikottaisilla herkuttelu dinnereillä ei laihdu. Ja laihtua minä haluan 🙂

Jätä kommentti