Tunnen olevani pupu

… Ihan oikeasti, nyt tökkii salaatit ja pahasti.

Tänään on ollut tosi tiukka päivä ruokailujen suhteen! Rahka, mehukeitto ja marjat aamupalakombinaatio ei uponnut millään. Heitin kaiken sekaisin blenderiin, lisäsin hieman keittoa ja sain smoothiena alas.

Lounaalla tonnikala yksinkertaisesti ällötti. Heitin menemään ja leikkelin salaatin päälle kalkkunaleikettä proteiiniksi. Kaipasin armottomasti salaatinkastiketta. Ei enää yhtään kylmiä salaatteja! Ei pysty, ei kykene, ei voi, eikä ennenkaikkea nappaa!

Noniin, nyt kun olen avautunut, niin täytyy todeta, että nälkähän se vaivaa. Ei siksi, etteikö olisi ollut syötävää, vaan siksi, ettei mikään maistu ja silti vatsa kurnii. Mikä neuvoksi? No Pinterest tietenkin! Etsiskelin vaihtoehtoisia keinoja ahtaa napaani kasviksia ja proteiinia ja tässäpä niitä houkuttelevimpia!

Aamupalani on yleensä yllä mainittu rahka ja mehukeitto kombinaatio höystettynä marjoilla. Uusia vikkejä keräsin seuraaviin:

– Valkuaismunakas Polar 5% juustolla, raejuustolla ja tuhdilla sipuli & pinaatti täytteellä

– Täysjyvätortillakuoren sisällä munakas (joko valkuaisista tai koko kananmunasta), tuoretta tomaattia ja paprikaa

– Kananmuna salaatti keitetystä kananmunasta, kasviksista ja kalkkunaleikkeestä (hakkeluksena kaikki sekaisin)

– Kaurapuuro, puolukoita, rahkajuoma (Jotenkin tämä puolukkapuuro ajatus iski happamuutensa vuoksi, taitaa olla kroppa täynnä makeaa sokeritonta mehukeittoa)

Lounaita töihin ikuisen jauheliha/tonnikala/kanasalaatin sijaan:

:- Kukkakaalista raastettu ”riisi” + kanaa tomaattimurskassa

– Kasvissosekeitto

– Tuorehernekeitto (tähän löytyi tosi ihania reseptejä!)

– Mikroleipä real-pohjalla, jauhelihapihvillä, raejuustolla ja tomaatilla

Jospa näillä selviäisin loppu viikon! Hyviä vinkkejä perus dieettiappeen lisäksi otetaan vastaan ilolla!

Terveisin,

Rahkahyllylle kadonnut diettaaja

Yksi kommentti artikkeliin ”Tunnen olevani pupu

  1. Itse syön vielä toistaiseksi kätevästi aamupalaksi smoothien. Sekoitan siihen eri marjoja mielen mukaan, mutta ei tule liian tujua vaikka tänään käytin vain mustiaviinimarjoja. Ja mukavin tapa saada se alas, on imeskellä isolla Ikean pillillä 🙂 Menee oikeasti ihan huomaamattomasti vaikka foorumia lueskellessa.
    Kylmien kasvisten tilalle kannattaa keitellä parsa/kukkakaali/porkkana seosta tai vain yhtä lajia kerrallaan. Voi tehdä myös ”peruna”muussiksi. Ja hyvän jauhelihakeiton sain aikaiseksi kun keitin keittojuurespussin + 1/4 lihaliemikuutiota + jauheliha-annos. Tämä on myös kiva pikaruoka kun pakastaa jauhelihaa annospusseina.
    En vielä ole ehtinyt kovin paljoa blogiasi lukea, mutta mikäli olet Superdieettiläinen (niin kuin oletan), niin foorumilla on erikseen sellainen ketju missä ateriavinkkejä. Itse löysin sieltä ruokia joita aion kokeilla.

    Tykkää

Jätä kommentti